Bumble and bumble Invisible Oil

Loknis, hullámos vagy göndör? Ha ilyen hajad van ’ideje gondoskodni a haj megfelelõ ápolására. A Bumble and bumble Invisible Oil szenzációs. A kozmetikum mindenféle göndör hajra alkalmas. A természetes összetevõinek és gyors használatának köszönhetõen, az olaj örökké elfoglalja helyét a fürdõszobádban.

A Bumble and bumble Invisible Oil hatása és mûködése

A Bumble and bumble Invisible Oil a göndör haj kondicionálására és stilizálására ajánlott. Kiválóan kiemeli a fürtöket, ragyogást nyújt és megelõzi a statikusságot. Ezenkívül, tökéletes a napi formázásra. Véd az UV sugaraktól, klórozott vagy a tengervíztõl, a hõkezelõ eszközök által termelt hõtõl. Bumble and bumble Invisible Oil megkönnyíti a szárítást és kigubancolást, majd fokozzák a hõvel történõ formázást. Megelõzi a töredezett végeket, haj törékenységét, hullást és károsodást.

A Bumble and bumble Invisible Oil összetevõi

A Bumble and bumble Invisible Oil hat növényi olajnak köszönheti hatását: Szõlõ, napraforgó, édes mandula, makadámi, argan és kókuszolaj. Ezenkívül az olaj szõlõ- és gardénia virág kivonatot tartalmaz. Az összes komponens rugalmasságot, nedvességet és fényt biztosít. Bumble and bumble Invisible Oil olyan összetevõket is kínál, amelyek fokozzák a kigubancolást és a formázást, valamint hõ védelmet biztosítanak.

A Bumble and bumble Invisible Oil használata

A Bumble and bumble Invisible Oil gyártói ezt ajánlják: a kevesebb jobb. Kiss mennyiségû kozmetikumot használjunk, hogy biztosan befedjük hajszálainkat, de közbe ne terheljük le. Mindjárt a hajmosás után vigyük fel a Bumble and bumble Invisible Oil. Ezután hideg légárammal szárítsuk meg. Hatás? Sima, fényes, hidratált és megszelídített haj. Ha el szeretnéd kerülni a töredezett végeket, vigyél fel egy kis olajt a tiszta és száraz hajszálakra.

Elõnyök:

  • hihetetlenül gazdag kombináció
  • könnyû használat
  • megszelídíti a hajat
  • újjáépíti a töredezett végeket
  • a haj sima és puha

Hátrányok:

  • Ha túl sokat alkalmazol, túlterhelheted a szálakat
  • csak néhány irritáló anyagot tartalmaz