ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil

Tökéletes a frizura elkészítéséhez és szépítéséhez – ALTERNA Bambusz Smooth Kendi Kendi Oil Dry Oil. A természetes összetevõk, a rendkívül könnyû alkalmazhatóság és a lenyûgözõ tulajdonságok kiemelik az olajt a sok hasonló termék közül, amelyek hasonló tulajdonságokat és hatásokat kínálnak. A sok haj mániás elégedett az olajjal. Neked is tetszene?

A ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil. Hatása és alkalmazása

Azoknak ajánlott, akik hõvel kezeltetik a hajukat. Továbbá, akik hajszárítót, egyenesítõt és göndörítõt használnak, ki kell próbálniuk az ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil. Ezenkívül, kitûnõ ápolást biztosít a száraz, vékony és fakó hajnak. Ráadásul az olaj megelõzi a végek töredezését, védi a festett haj színét és meggátolja, hogy az egyes stilizáló kezelések kárt tegyenek a hajban. Az ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil ugyanakkor simítja és helyrehozza a hajszálakat.

Az ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil összetevõi

Az ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil azon kevés termékek közé tartozik, amely nem tartalmaz parabéneket, színezõ és szárító anyagokat. Másrészt, az olaj bambusz kivonatot tartalmaz, amelytõl a haj sûrû, erõs és sokkal jobban ellenáll a kihullásnak, töredezésnek és egyéb károknak. Továbbá, a bambusz sampon sok vitaminban, ásványi anyagban, aminosavban és olyan anyagokban gazdag, amelyek küzdenek a szabad gyökök ellen. Az ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil lévõ bambusz kivonat öko tanúsítvánnyal rendelkezik. A termék napraforgó olajban, jojóba olajban, szõlõolajban és avokádóolajban gazdag, annak érdekében, hogy a hajat és a fejbõrt a lehetõ legjobb gondozással biztosítsák.

A ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil használata

Az ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil egy permet, ami megkönnyíti az alkalmazást, és csupán két percig tart. A termék nedves és vizes hajra is alkalmazható. Ha az olajt nedves szálakra permetezed, csökkented a statikusságot, és megkönnyíted a fésülést és a formázást. Az ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil vizes hajon történõ használata után fényessé tesz a hajat.

Elõnyök:

  • egzotikus összetevõk
  • organikus tanúsítvány
  • gyors és könnyû alkalmazás
  • kondicionálja a hajat
  • véd a szárítás és színezés során
  • erõsíti a gyenge hajat, mely hajlamos a hullásra

Hátrányok:

  • szilikont tartalmaz