Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy

Fakó haj, túl kevés tápláló anyag és töredezett végek – nyilvánvaló, hogy nem tulajdonítasz’túl sok figyelmet a haj ápolására. Az Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy kezelésbe veszi a hajad. Minden hajtípusra tervezték, függetlenül a minõségétõl, színétõl és típusától. Miért ilyen nagyszerû ez a kozmetikum? Egészen hét növényi kivonatot tartalmaz!

Az Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy mûködése és tulajdonságai

Az Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy mélyen hidratálja a hajat, hajhagymákat és fejbõrt. Ennek következtében lelassítja a kopaszodás, õszülés és hajhullás folyamatait. Ráadásul, az olaj segít helyreállítani a természetes ragyogást, megelõzi a statikusságot, véd a kémiai, mechanikus és hõ okozta sérülésektõl. Az Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy ugyanúgy megkönnyíti a kigubancolódást és stilizálást, ahogyan megszelídíti a rakoncátlan hajszálaka. Ezért ez egy tökéletes termék a hosszú és száraz hajra. Ugyanakkor kiváló ápolást kínál a rövid és vékony haj számára is.

Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy összetevõi

Az Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy hét növényi olajt tartalmaz, beleértve a marula olajat, moni olajat, kukui olajat és ximénia olajat. A marula olaj antioxidáns, hidratál és kondicionáló hatásokkal bír, miközben a monoi olaj véd az UV sugaraktól és hõtõl. A kukui olaj telített zsírsavakban gazdag, amelyek kondicionálják a hajat. A ximénia olaj szépíti és javítja a haj állapotát.

Az Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy alkalmazása

Az Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy három fázisú termék. Használata elõtt, jól rázd meg, így a fázisok összekeverõdnek. Tegyél néhány cseppet a tenyeredbe, majd a hajadra. Nedves vagy vizes hajszálakra vihetõ fel. A termék tökéletes a mindennapi, heti vagy havi ápolásra. Ha nedves hajra használod az Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy terméket, az megkönnyíti a szárítást és formázást. Száraz hajszálakon használva az olaj ragyogást biztosít.

Elõnyei:

  • kellemes illat
  • szép ragyogást kölcsönöz
  • ápolja a rövid és hosszú, finom és sûrû hajat
  • hét olajat tartalmaz

Hátrányok:

  • kicsi a hatékonysága
  • nem kapható minden boltban
  • sûrû és zsíros állagú
  • a palack mellé nem jár applikátor – pipetta vagy adagoló