Dabur Vatika Enriched Coconut Hajápoló Olaj

A Dabur Vatika Enriched Coconut Hajápoló Olaj károsodott, zsíros, töredezett végû hajra készült. A kozmetikumban szereplõ gyógynövények kedvezõ hatással vannak a fejbõrre és a hajra is. Tudtad, hogy a Dabur Vatika Enriched Coconut Hajápoló Olaj öblítõ kondicionáló helyett használható? Ellenõrizd a Vatika olaj hatásait.

A Dabur Vatika Enriched Coconut Hajápoló Olaj mûködése és tulajdonságai

A Dabur Vatika Enriched Coconut Hajápoló Olaj a szépítõ és kondicionáló hatásán kívül gyógyító tulajdonságokat kínál. A termék táplálja és hidratálja a fejbõrt, így megakadályozza a korpát és egyéb állapotokat. Szabályozza a faggyúmirigyek mûködését, megakadályozza a haj olajos hatását és hatékonyan csökkenti a faggyútermelést. Továbbá, a Dabur Vatika Enriched Coconut Hajápoló Olaj erõsíti, javítja és kihangsúlyozza a természetes hajszínt. Megszünteti a töredezést, csökkenti a hajhullást és növeli a ragyogást. Ezenkívül megkönnyíti a fejbõr irritációját, csökkenti a viszketést és más kellemetlen betegségeket.

Dabur Vatika Enriched Coconut Hajápoló Olaj összetevõi

Gyógynövények, növényi kivonatok, olajok és természetes illatanyagok– ez a Dabur Vatika Enriched Coconut Hajápoló Olaj összetétele. Neem és amla enyhítik a fejbõr gyulladását, gyulladáscsökkentõ és korpásódás elleni hatásokat biztosítanak. Erõsítik és hidratálják a hajat, valamint kiemelik a fürtöket és a hullámokat. A Henna kivonat rugalmassá és fényessé teszi a hajat, és kihozza a természetes színét. A citrom- és ricinusolajok megsemmisítik a korpát, antiszeptikus hatást fejtenek ki, regenerálják a fejbõrt és fokozzák a haj növekedését. A kókuszolaj kiválóan simít, mélyen táplál és csodálatosan ragyogó hajat varázsol.

A Dabur Vatika Enriched Coconut Hajápoló Olaj alkalmazása

A Dabur Vatika Enriched Coconut Hajápoló Olaj a leghatékonyabb a hajszálak kondicionálásában. Tökéletesen hidratál, véd és megakadályozza a töredezést. Hogyan kell használni az olajt? Alkalmazás elõtt tedd a palackot meleg vízzel töltött edénybe. Az állag folyadékká válik. Ezután tegyél néhány cseppet a nedves hajra, és hagyd legalább húsz percig. A Dabur Vatika Enriched Coconut Hajápoló Olaj helyettesítheti a kondicionálót – hagyd 15 percig és öblítsd ki.

Elõnyök:

  • vizet tartalmaz
  • indiai növényeken alapul
  • kiemeli a természetes hajszínt
  • korpaellenes hatás

Hátrányok:

  • túlterhelheti a hajat és a fejbõrt
  • fel kell melegíteni ahhoz, hogy folyékony állagú legyen az alkalmazás elõtt
  • kis hatékonyság
  • kellemetlen illat