Moroccanoil Treatment Light

Marokkói folyékony arany – ez a név minden haj mániás számára ismert. Ez az arganolaj neve, amelyet a legértékesebb tápláló és kondicionáló anyagnak tartanak. Ez a Moroccanoil Treatment Light is megtalálható. Az azonnali hatásoknak és a könnyû alkalmazhatóságnak köszönhetõen a termék kedvenc és pótolhatatlan hajápolási kozmetikumoddá válhat.

A Moroccanoil Treatment Light hatása és tulajdonságai

A Moroccanoil Treatment Light közepes porozitású hajra ajánlott. Ha rendszeresen használja az olajt, könnyebb lesz a stilizálás, a fésülés és a napi ellátás. Hogyan lehetséges ez? A terméknek köszönhetõen a hajad egészséges lesz, fényes, erõs, kevésbé hajlamos a sérülésekre, sima és hidratált. Ráadásul a hajszárítás is könnyebb és gyorsabb A Moroccanoil Treatment Light hõ védõ termékként szolgálhat. Az irritált fejbõr és a töredezett végek többé nem’ fogják zavarni. Emellett a Moroccanoil Treatment Light megnyugtató és gyulladás gátló tulajdonságokat kínál. Segít leküzdeni a fejbõr korpásódását, irritációját és egyéb dermatológiai állapotát.

A Moroccanoil Treatment Light összetevõi

A Moroccanoil Treatment Light eredeti argán olajat tartalmaz, ezért a kozmetikum annyira hatékony és sok nõ dicséri. Az arganolaj vitaminokban és ásványi anyagokban bõvelkedik, amelyek elengedhetetlenek a haj és a fejbõr megfelelõ mûködéséhez. Továbbá. e-vitamin, omega-6 és omega-9 zsírsavakban is gazdag. Ezek az összetevõk megakadályozzák a korai õszülést és a hajhullást.

A Moroccanoil Treatment Light alkalmazása

Vidd fel a Moroccanoil Treatment Light a nedves hajra, a haj közepétõl kezdve. Egy picivel többet alkalmazhatsz a hajvégekre. Hûvös légárammal kell megszárítani vagy szabadon hagyni, száradni. Ennek eredményeként, a hajfrizura csillogó, sima és gyönyörû lesz. Tudtad, hogy ha a Moroccanoil Treatment Light hajmaszkkal vagy balzsammal kombináljuk egy remek kondicionáló duettet kapunk? Csupán néhány olajcseppre van szükség a maszkba vagy a balzsamba – a hatás kielégítõ.

Elõnyök:

  • argán olajat tartalmaz
  • korpásódás ellen küzd
  • ragyogást és puhaságot biztosít
  • megelõzi a hajhullást
  • Táplálja és javítja a haj állapotát
  • más kondicionáló termékekkel kombinálható

Hátrányok:

  • Illatanyagokat és szilikonokat tartalmaz