Kerastase Elixir Ultime

Problémás a fodrászkodás? Nehéz feladatnak bizonyul a fésülés? Ha ilyen problémákkal találkozol’ ideje kipróbálni a Kerastase Elixir Ultime terméket. Észre sem’ veszed, hogy a kozmetikumok mennyire javítják a napi ápolást és a fodrászatot. Még mindig habozol? Próbáld ki a Kerastase Elixir terméket – nem’ fogod megsajnálni.

A Kerastase Elixir Ultime mûködése és tulajdonságai

A Kerastase Elixir Ultime sokoldalú kozmetikum. Tökéletes mind a hajformázáshoz, mind a sérült szálak kondicionálásához. A természetes összetevõknek köszönhetõen a szálak tápláltak, simák, rugalmasak és fényesek. Ráadásul, a Kerastase Elixir Ultime antioxidáns, erõsítõ és védõ hatást kelt. Megvédi a szálakat a szabad gyököktõl, gátolja az öregedési folyamatokat és megállítja a hajhullást és az õszülést. Az olajnak könnyed állaga van, könnyíti a hosszú haj kigubancolódását, a szálak kezelhetõvé tételét és mérséklését. Ezenkívül a Kerastase Elixir Ultime meggátolja a haj begubancolódását.

Kerastase Elixir Ultime összetevõi

A Kerastase Elixir Ultime nagyszerû hatással van az összetevõk összetételére. A termék négy olajat tartalmaz: kukorica, argan, kamélia és pracaxi. A kukoricaolaj természetes antioxidáns; a haj rugalmas és fényes lesz tõle. Az argán olaj a legjobb kondicionáló anyagnak tekinthetõ. Regenerálja, erõsíti és hidratálja a szálakat és a fejbõrt. A camellia olaj simítja a haj külsõ szerkezetét, megakadályozza a statikusságot. A pracaxi olaj táplálja, puhítja és fényesíti a hajat.

A Kerastase Elixir Ultime alkalmazása

A Kerastase Elixir Ultime négy különbözõ módon alkalmazható. Hajmosás elõtt dörzsölj néhány csepp kozmetikumot a szálakba. Több 10 perc elteltével mosd le a hajad egy samponnal. Az olaj akár szárítás vagy egyenesítés elõtt is használható, ami növeli a formázást és a fésülést. A hajszálak stilizálása után is fel lehet vinni a kozmetikumot. Továbbá a Kerastase Elixir Ultime napi kondicionáló termékként alkalmazható.

Elõnyök:

  • ragyogást ajándékoz
  • kissé hidratál
  • tökéletesen simít
  • szép az illata és a csomagolása

Hátrányok:

  • az egyéb Kerastase kozmetikumok sokkal jobbak
  • nagyon sûrû az állaga
  • a haj zsíros lehet
  • ha nem megfelelõen kerül fel, kárt okozhat a hajban