L’Oreal Mythic Oil

Hajad száraz, göndör vagy vékony? A L’Oreal Mythic Oil biztosan segít! Soha nem használtál még ehhez képest zseniálisabb kozmetikumot. Tökéletes minden haj és fejbõr számára. Az olaj természetes összetevõket tartalmaz, amelyek még szebbé teszik a frizurát. A gyors és egyszerû alkalmazás a termék extra eleme.

A L’Oréal Mythic Oil hatása és tulajdonságai

A L’Oreal Mythic Oil egy sokoldalú termék. Elõször is szelídíti a rakoncátlan hajszálakat, könnyíti a stilizálást és a kigubancolódást. A gubancolódás már nem’fog zavarni a haj formázása során. Problémamentesen fogod kifésülni és könnyedén befonhatod vagy kontyba kötheted. Másodszor, az olaj véd a külsõ tényezõk okozta hatásoktól. Sem a napsugarak, sem a tengeri só és alacsony hõmérséklet nem’fogja gyengíteni a haj állapotát. Már az egyenesítés, göndörítés és a szárítás sem’okoz gondot. A hajformázók és egyéb kütyük okozta hõ nem’fogja tönkretenni a haj szerkezetét. Harmadszor, a L’Oreal Mythic Oil fényessé, rugalmassá, simává és gyönyörûvé teszi a hajat. A frizura elegáns, tökéletesen stílusos és jól karbantartott.

A L’Oreal Mythic Oil összetevõi

A L’Oreal Mythic Oil két összetevõje az avokádó olaj és a lenmagolaj. Az elsõ omega-3 ésomega-6 zsírsavakat, illetve A, B1, B2 és D vitaminokat tartalmaz. A másik zsírsavban gazdag, beleértve a linolsavat és antioxidáló anyagokat, amelyek védik a szabad gyököktõl. A haj erõsebb és kevésbé hajlamos a mechanikai és kémiai károkra, miközben a napi ápolás sokkal könnyebbé és kellemesebbé válik.

A L’Oreal Mythic Oil használata

A L’Oreal Mythic Oil alkamazása olyan könnyû, hogy állandóan az olajat kívánod majd használni. Amikor megtapasztalod az eredményeket, sosem akarod majd mással helyettesíteni. Hogyan kell használni a L’Oreal Mythic Oil? A kozmetikum kis mennyiségét nedves vagy száraz hajra kell felvinni és alaposan bedörzsölni. Ha rövid vagy közepes hosszú a haj, elegendõ egy adag. Hosszabb haj esetén használj két adagot.

Elõnyök:

  • javítja a haj állapotát
  • hõvédõ termékként mûködik
  • telített zsírsavakat és sok vitamin használnak
  • semlegesíti a szabad gyökök hatását
  • problémamentes használat és alklamazás
  • segít a kiboncolásban és stilizálásban
  • népszerû olajokat tartalmaz: avokádó olaj és szõlõ olaj

Hátrányok:

  • Ha hajad vékonyszálú és túl sok olajt használsz, zsírosak lehetnek a hajszálak