Nanoil hajolaj

A Nanoil hajolaj gondoskodik az ön hajáról és fejbőréről. A terméket három változatban állították elő, hogy minden nő igényét kielégítsék. Ezek a következők: Nanoil alacsony porozitású hajra, Nanoil közepes porozitású hajra, Nanoil magas porozitású hajra. Mindegyiknek egyedi összetevője van, ami illik mindegyik hajtípushoz. Győződjön meg róla.

A Nanoil hajolaj hatása és tulajdonságai

A Nanoil hajolaj sokoldalú hatást biztosít a haj és a fejbőr számára. Ápolja a hajat, táplálja a fejbőrt és megkönnyíti a hajformázást. A magas porozitású hajra kialakított Nanoil helyreállítja a károsodott hajvégeket, a külső és belső hajszerkezetet, erősíti a hajhagymákat, valamint növeli a haj fényét és puhaságát. A közepes porozitású hajra kialakított Nanoil hidratálja és mélyen javítja a károsodott hajszálakat. Ragyogást kölcsönöz a matt hajnak és megzabolázza a makacs hajszálakat. Az alacsony porozitású hajra kialakított Nanoil elősegíti a formázást, dúsabbá teszi és kondicionálja a hajat.

A Nanoil hajolaj összetevői

A Nanoil összetétele függ a hajtípustól, amelyre tervezték. Az összetevőket úgy választották ki, hogy mindenfajta fejbőrt és hajtípust a legjobb ápolással lásson el. Mit tartalmaznak a Nanoil különböző verziói?

Az alacsony porozitású hajra kialakított Nanoil összetevői: fenyő olaj, kókusz olaj, argán olaj, ricinus olaj, shea vaj, maracuja olaj, babassu olaj, monoi olaj, cupuacu vaj, pantenol, kerastim, baicapil, UV szűrő, A- és E-vitamin. A közepes porozitású hajra kialakított Nanoil összetevői: makadámia olaj, argán olaj, marula olaj, jojoba olaj, maracuja olaj, kókusz olaj, kerastim, baicapil, selyem, A- és E-vitamin, UV szűrő. Az alacsony porozitású hajra kialakított Nanoil összetevői: mandula olaj, argán olaj, ligetszépe olaj, avokádó olaj, marula olaj, pamutmag olaj, pantenol, lanolin, selyem, keratin, kerastim, baicapil, UV szűrő, E-vitamin.

Nanoil hajolaj alkalmazása

Sokféle módon lehet használni a Nanoil hajolajat. Alkalmazható száraz vagy nedves hajra, mosás vagy hajszárítás után azonnal. Adagoljon Nanoil olajat a kedvenc maszkjához vagy kondicionálójához, hogy intenzívebb hatást érjen el. Használja a hajolajat naponta akár többször is, hogy frizurája szép maradjon. Alkalmazza a Nanoil hajolajat a fejbőrre vagy a hajvégekre. Tudta, hogy a Nanoil olaj ápolja a férfiak szakállát is? Sőt meggátolhatja a túlzott hajhullást.

Előnyök:

  • helyreállítja a károsodott hajat
  • simítja a hajszálakat és fényességet kölcsönöz
  • véd a kiszáradástól és a kémiai anyagok okozta károsodástól
  • sok természetes összetevőt tartalmaz
  • színezék- és szilikonmentes
  • könnyen alkalmazható
  • könnyíti a haj fésülését és formázását
  • nagy űrtartalmú
  • hatása már pár heti kezelés után észlelhető

Hátrányok:

  • nehéz, üveg palack

Lépj be a hivatalos honlapra – nanoil.hu