Dabur Amla

Ha élvezni szeretnéd az egészséges és szép hajat, próbáld ki a Dabur Amla-t. A kozmetikum fõ összetevõje az indiai köszméte, amely jótékony hatással van a hajra és fejbõrre. Ez a kozmetikum magas hatékonyságot kínál. Sok nõ világszerte elégedett az általa kínált hatásokkal. Te is közéjük szeretnél tartozni? Kezd el a kezelést!

Dabur Amla mûködése és tulajdonságai

Az indiai köszméte, mely a Dabur Amla kivonata, az Ayurveda, hagyományos indiai gyógyászatban használt–. A növény antibakteriális és vírusölõ mûködése jellemzõ. Továbbá, nagy hatással van a haj és fejbõr kondicionálására. A hajszálak erõsebbek, tápláltak és kevésbé hajlamosak a hullásra. Az amla vírusölõ, korpa ellenes és helyreállító tulajdonságokat kínál; jótékony a fejbõrre – csillapítja az irritációt és egyéb fejbõr állapotokat. A Dabur Amla segítségével a haj rugalmas és hajlékony; természetes csillogást ajándékoz, táplál és mélyen hidratál. Ezen kívül, a termék meggátolja a korai õszülést és hajhullást; ráadásul megakadályozza a kopaszodást.

Dabur Amla összetevõi

A kozmetikum indiai köszméte (amla virág) kivonatát tartalmazza. A növény C-vitamin és olyan anyagok forrása, amelyek semlegesítik a szabad gyököket. Szabályozza a faggyúmirigy termelést, fokozza a haj növekedését, simítja és puhítja a hajat. Az amla gyümölcs illata miatt, nem mindenkinek tetszik ez a kozmetikum.

Dabur Amla alkalmazása

A Dabur Amla olaj zsíros és száraz hajra is ajánlott. Legalább háromszor hetente kell használnod a terméket, ahhoz, hogy elérd a kielégítõ hatásokat. Melegíts fel néhány csepp olajat a tenyeredben. Vidd fel a fejbõrre (nagyon zsíros haj esetében) vagy a haj egész hosszára (száraz hajszálak esetében). A hajvégekre is használható. Jegyezd meg, hogy be kell masszírozni az alkalmazás – ez majd fokozza a Dabur Amla felszívódását, javítja a vérkeringést a bõr sejtekben s nyugtató hatással bír. Minden alkalmazás elõtt mosd meg a hajad egy gyengéd samponnal (szárító anyagoktól mentes samponnal).

Elõnyök:

  • gyógyító és kondicionáló tulajdonságokat kínál
  • korpa ellenes mûködés
  • táplál és puhítja a hajat

Hátrányok:

  • az illat nem fog mindenkinek tetszeni
  • adagoló nélküli applikátor
  • a helytelen alkalmazás leterhelheti a hajat (túl gyakori használat)
  • korlátozottan kapható
  • nem fokozza a haj növekedését